Back to Top

O nama

Nekoliko riječi o nama

 


Tvrtka AKZ-M d.o.o. osnovana je 1998. godine sa sjedištem u Velikoj Gorici, kao plod četrdesetgodišnjeg obrtničkog poslovanja. Tijekom godina društvo se razvijalo i stjecalo ugled na domaćem  tržištu. U proteklih deset godina uspješnog poslovanja, društvo je preraslo u respektabilnu tvrtku sa 40 zaposlenih. Radove izvodimo stacionarno u pogonu, ili na terenu.

2005. g. otvorena je nova lokacija u Velikoj Gorici koja u potpunosti ispunjava zahtjeve moderno koncipiranog društva koje teži isključivo razvoju u djelatnosti kojom se bavi. Na terenu od 20.000 m² nalazi se veliko parkiralište, slobodni prostor za pjeskarenje i rad kada to meteorološki uvjeti dopuštaju, a zadovoljava najstrože ekološke zahtjeve. Uz parkiralište je hala koja se sastoji od servisne radione u kojoj se istovremeno može provoditi bojanje čeličnih elemenata i skladište opreme i rezervnih dijelova. U sjedištu društva na lokaciji Kolodvorska 52, u Velikoj Gorici nalaze se uredi, skladište opreme i rezervnih dijelova, garderoba, prostori za odmor i spavaonice za zaposlenike sa kuhinjom.

2011. g.  na lokaciji u Donjoj Lomnici, tvrtka uzima u zakup moderni zatvoreni radionički prostor (lakirnica) od 1200 m2  i otvoreni uređeni ograđeni prostor od 10000 m2 sa uređenim pristupnim putovima, infrastrukturom, čuvarskom službom itd. u kojem se obavljaju radovi antikorozivne zaštite za projekte u EU.

Tvrtka raspolaže suvremenom opremom za pjeskarenje, visokotlačnim uređajima za bezzračno apliciranje, zračnim uređajima za apliciranje premaza, odgovarajućim mjernim instrumentima, radnim vozilima za radove na povećanoj visini, pomoćnim radnim strojevima, teretnim vozilima, kao i bogatim voznim parkom.

Ključ našeg uspjeha su na vrijeme pružena usluga, sigurnost, kvaliteta, sačuvan okoliš. Kombinirajući ta četiri faktora prezentiramo najbolja moguća rješenja našim kupcima što rezultira dugogodišnjom suradnjom i obostranim zadovoljstvom.

Pružanju usluge pristupamo vrlo ozbiljno tako da najprije saslušamo sve bitne detalje i želje kupaca, zatim slijedi planiranje i proučavanje svih najsigurnijih rješenja na osnovu kojih izrađujemo planove i tehnologiju AKZ, način kontrole itd.. Nakon toga slijedi izvršenje usluge.

Sigurnost je danas jedna od najvažnijih stavki bez koje je nezamislivo obavljati našu djelatnost. Sva naša oprema je podvrgnuta redovitim ispitivanjima od strane ovlaštenih državnih institucija za što posjedujemo i pravovaljanu dokumentaciju, također, svaki od naših zaposlenika ima položene sve potrebne ispite za rad na siguran način, protupožarnu zaštitu, prvu pomoć kao i redoviti zdravstveni pregled. Svjesni činjenice da su ključna prednost znanje i stručnost zaposlenika, tvrtka AKZ-M d.o.o. stalno ulaže u njihovo obrazovanje i usavršavanje.

Partner: www.endal.si

https://youtu.be/I4uoPctlR0A

 

 

” Tvrtka AKZ-M d.o.o. ima  uspostavljen i certificiran integrirani sustav, temeljen na zahtjevima Hrvatske norme HRN EN ISO 9001:2002 i Međunarodne norme HRN EN ISO 14001:2004.”